Izvor: kurir.rs
05.12.2023 u 18:56
0

OVDE ĆE BITI SMEŠTENI ORLOVI TOKOM EURA: FSS odabrao bazu Srbije u Nemačkoj

Fudbalska reprezentacija Srbije biće smeštena u Augzburgu tokom Evropskog prvenstva naredne godine.Srbija će igrati u grupi C zajedno sa Engleskom, Slovenijom i Danskom, a utakmice će igrati u Gelzenkirhenu i Minhenu.

JAKO 12 KOLO EVROLIGE: Partizan ruši Monako, Zvezda sija u Valensiji, Sferopulos zna šta ga čeka

U skladu sa zahtevima selektora Dragana Stojkovića i njegovog stručnog štaba doneta je odluka da naš najbolji nacionalni tim tokom predstojećeg šampionata Evrope bude lociran u Augzburgu u hotelu „Maximilian’s“ sa korišćenjem trening centra „Rosenaustadion“, ovakav izbor bio je logičan kako bi ekipa imala što manje opterećenja prilikom putovanja.

 

Uz to, vrlo se vodilo računa da smeštaj, kao i uslovi u trening centru budu u skladu sa najvišim profesionalnim standardima.

Hotel „Maximilian’s“ je kategorisan sa pet zvezdica i pruža idealne uslove za smeštaj sportskih ekipa. U njemu su odsedali reprezentacija Nemačke i klubovi poput Bajern Minhena i Borusije Dortmund.

U skladu sa regulativom UEFA reprezentacija Srbije će u Nemačku doputovati pet dana uoči odigravanja prve utakmice.

Do tog meča naš najbolji tim imaće četiri provere, po dve u martu i junu. Fudbalski savez Srbije će u narednim danima obavestiti javnost o datumima odigravanja prijateljskih utakmica i imenima protivnika.


Da pdosetimo, Orlovi dva od tri meča u grupnoj fazi igraju u Minhenu. Sasvim dovoljno za odluku da baza bude u južnoj Nemačkoj. Distanca između Augsburga i Minhena je 79 kilometara, što se prelazi vožnjom za sat vremena. Majnc je nešto dalje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter