Izvor: BSC HAPPY
05.12.2023 u 19:16
0

HAMAD NIJE NA SPISKU: ATP bira najboljeg mladog igrača, Međedovića ni nema, evo i zbog čega

ako je Hamad Međedović osvojio ATP „NextGen“ turnir i tako postao najbolji mladi teniser na svetu, Srbin se nije našao na listi nominovanih za najboljeg tenisera koji je slavu doživeo ove godine.

OVDE ĆE BITI SMEŠTENI ORLOVI TOKOM EURA: FSS odabrao bazu Srbije u Nemačkoj

Naime, Međedović je bez nominacije ostao zbog toga što nije u Top 100 tenisera na svetu, što je kriterijum za nominovanje.

Umesto njega na listi su se našli suparnici sa „NextGen“ turnira Artur Fils, Flavio Koboli, Aleks Mihelsen, Dominit Striker i Luka van Eš.

Turnir koji se igra po specifičnim pravilima gde se setovi igraju na četiri dobijena gema, postao je najbolja odskočna daska mladim igračima za vrh.

Iako na turniru nije bilo Karlosa Alkaraza i Holgera Runea koji po godinama imaju pravo učešća, ali su već odavno prešli na viši nivo i igraju onaj pravi Završni masters, uspeh Hamada Međedovića ima veliku težinu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter