Izvor: sport klub
01.04.2024 u 18:00
0

JEDAN TURNIR I JANIK JE NA VRHU: Đoković mora da bude oprezan Siner mu diše za vratom

Novak Đoković je i dalje najbolji teniser sveta, ali Siner je pred vratima. Mladi Italijan prvi put predvodi listu onih koji ga ugrožavaju jer je zaseo na drugo mesto posle trijumfa u Majamiju

Srbin je započeo 419. nedelju kao svetski reket broj, iako je preskočio turnir u Majamiju. Sada ima 9725 poena.

Sjajni rezultati u ovoj godini doveli su Sinera na drugu poziciju. Ima tačno 1015 poena manje od Đokovića. Preskočio je Karlosa Alkaraza za 65 poena. Italijan i dalje ima veliki zaostatak u odnosu na Novaka, ali je jasno da će ako nastavi sa ovakvim partijama vrlo brzo da ga ugrozi.

U prvih deset je ušao Grigor Dimitrov, koji je posle finala Majamija skočio na devetu poziciju. Od četvrtog mesta redom su plasirani Medvedev, Zverev, Rubljov, Rune, Rud, Dimitrov i Hurkač.

Što se tiče ostalih predstavnika Srbije u 100 najboljih, Laslo Đere se popeo za jednu poziciju i sada je 34. Miomir Kecmanović i Dušan Lajović su pali za četiri odnosno pet mesta i sada zauzimaju 50. i 57. mesto na ATP listi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter