Izvor: agnecije
10.04.2024 u 14:19
0

ŠOK ZA ŠOKOM ZA RUBLJOVA: Branilac titule izbačen sa turnira, pobednik frapirao svet pa izjavio

Australijski teniser Aleksej Popirin iznenadio je Andreja Rubljova (6:4, 6:4) i šampiona Monte Karla izbacio u ranoj fazi turnira.

Monte Karlo će tako dobiti novog šampiona ove godine, a Popirina sada čeka novi izazov u liku Aleksa De Minora.

„Uživao sam što sam bio na centralnom terenu prvi put. Prvi turnir na šljaci ove godine, ali imam lepe uspomene iz prošle godine sa šljake. Osećam se komforno i srećan sam što sam pobedio čoveka koji je u formi, ima samopouzdanja i bio je šampion koji je branio trofej. Bio je ovo odličan meč“, rekao je Popirin, a preneo ATP.

„Ideja je bila da mu ne dozvolim da se navikne i da mu šaljem iste loptice. On je verovatno najbolji igrač sa osnovne linije kad uđe u ritam i probao sam da menjam to, visinu i brzinu spina i mislim da je to ispalo dobro danas“, dodao je Popirin.

Ovo mu je prvi put iz četvrtog pokušaja da je prošao u treće kolo turnira, a u prvom kolu je eliminisao Korentana Mutea u tri seta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter