Izvor: Blic-Sportal.rs
10.04.2024 u 14:35
0

DEKOLTE KOJI JE ZAUSTAVIO MEČ: Sedela je iza Divca, a niko nije znao ko je ona (VIDEO)

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa su u nedelju veče poraženi su na svom parketu od Minesote rezultatom 117:127, ali na kraju niko nije pričao o utakmici, već o devojci bujnog dekoltea koja je napravila pravu pometnju kada se pojavila u dvorani.

Ona je sedela odmah pored parketa, ali mnogi na prvu nisu ni shvatili o kome je reč, jer je njen izazovni stajling potpuno zaslepeo sve koji su sedeli blizu parketa u Areni u Los Anđelesu.

Zapravo je reč bila o popularnoj reperki Megan Ti Stalion, iz Sjedinjenih Američkih Država. Sa nekoliko hitova se probila na muzičku scenu i oduševila kritičare. Mnogi su se pitali da li je mogla provokativnije da se obuče i dođe na jedan sportski događaj, a sedela je iza legende naše košarke Vlada Divca.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter