Izvor: Kurir.rs
13.09.2023 u 14:06
0

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Evo koliko su para uzeli Ceca i ostali koji su pevali „orlovima“

Čitava Srbija ujedinila se u proslavi srebrne medalje koju su košarkaši osvojili na Mundobasketu.

Četa Svetislava Pešića dobila je šampionski doček, uz „orlove“ su se na Balkonu pojavili i Novak Đoković i zlatni basketaši, a slavlje se nastavilo do duboko u noć i bilo je više nego burno.

Proslavi su prisustvovali i Nikola Jokić, Vasilije Micić, Nemanja Nedović i Boban Marjanović, a za muziku su bile zadužene zvezde estradne scene poput Svetlane Cece Ražnatović, Saše Matića i Vlade Georgieva.

Mnogi su se zapitali koliko su para zaradili Ceca i ekipa. Niko ko je nastupao na ovoj proslavi nije želeo da uzme niti jedan dinar, već je Ceci i ostalima bila čast što su imali priliku da zapevaju herojima Srbije.

CECA BLISTALA NA SLAVLJU KOŠARKAŠA, PLAKALA ZBOG NOVAKA I BORIŠE: „Meni je čast biti među najboljima“

Veoma lep gest poznatih muzičara koji će ostati upamćen, a i pored toga što nisu zaradili ništa, oni su napravili fenomenalnu atmosferu. Svi prisutni su bili u transu, ali se posebno istakao Nikola Jokić koji je još jednom „otkidao“ na stare Cecine hitove, te je čak i skinuo majicu koju je nosio i ostao go do pojasa.

U galeriji koja se nalazi na sredini ovog teksta možete pogledati kakva je bila atmosfera na proslavi naših košarkaša.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter