Izvor: Telegraf.rs
13.09.2023 u 09:13
1

CECA BLISTALA NA SLAVLJU KOŠARKAŠA, PLAKALA ZBOG NOVAKA I BORIŠE: „Meni je čast biti među najboljima“

"Čast je većeras biti među najboljima", poručila je ona.

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović  bila je sinoć na proslavu košarkaša i tenisera Novaka Đokovića, vidno raspoložena i doterana.

Ceca je otkrila koliko je uzbuđena što je sinoć bila na tom mestu i kako je izgledalo gledanje utakmica u njenom domu, prenose mediji.

– Vriska, zavijanje, haos, tenzija… Čini mi se da sam u jednom trenutku dobila anksiozni napad iako ne znam šta je to. Pa posle košarkaša Nole, pa fudbaleri… Bilo je baš napeto. Ceo region je navijao za Srbiju – istakla je Ceca.

DEVOJKE, OVAKO IZGLEDA DAMA: Branka Pujić u šestoj deceniji bez filtera i šminke, ostavlja bez daha! (FOTO)

– Njihova želja je bila da Saša Matić, Vlado Georgijev i ja uveličamo njihovo slavlje, meni je to čast, biti među najboljima – rekla nam je Ražnatovićka.

Na pitanje da li je pala neka suza, Ceca je kao iz topa rekla:

– Dosta smo plakali! dok smo gledali ono okupljanje mase i Nole me je rasplakao i Boriša… Preemotivno je sve bilo i prelepo – poručila je Ceca za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “CECA BLISTALA NA SLAVLJU KOŠARKAŠA, PLAKALA ZBOG NOVAKA I BORIŠE: „Meni je čast biti među najboljima“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter