Izvor: Alo.rs
13.09.2023 u 11:07
1

SAMO ŠTO SE OŽENIO, A VEĆ RAZMIŠLJA O NOVOM VENČANJU, DARKO ODABRAO I POTENCIJALNU SUPRUGU: „Oženiću nju ako se RAZVEDEM od Kaće“

Iznenadio izjavom dve nedelje nakon drugog venčanja.

Darko Lazić gostovao je u jednoj emisiji gde je govorio o brojnim aktuelnostima u njegovom životu.

Između ostalog, osvrnuo se i na drugo venčanje, koje je bilo pre samo dve nedelje, kada je svojoj izabranici Katarini izgovorio sudbonosno „da“.

Pored Darka, gost je bila i pevačica Nataša Bekvalac, a oboje su poznati po propalim vezama i brakovima, zbog čega su bili predmet šale.

OSUĐEN DARKO LAZIĆ!

U jednom momentu voditelj  je otkrio Laziću koja je sličnost između njega i Bekvalčeve, aludirajući na to što se udavala više puta.

– Da li si video ono za Natašu Bekvalac? – upitao je voditelj.

– Pazi još nju da oženim i to je to. Ako se razvedem od Katarine, oženiću Natašu – rekao je Darko kroz smeh.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SAMO ŠTO SE OŽENIO, A VEĆ RAZMIŠLJA O NOVOM VENČANJU, DARKO ODABRAO I POTENCIJALNU SUPRUGU: „Oženiću nju ako se RAZVEDEM od Kaće“”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter