Izvor: Alo
23.05.2024 u 16:39
0

ČULA SE EKSPLOZIJA PA ONDA BUKNUO PLAMEN: Autobus pun dece izgoreo!

Pre požara su se čule dve eksplozije, na intervenciju je izašlo 10 vatrogasaca sa četiri vozila

Na parkingu Muzeja krapinskih nenadertalaca danas se zapalio autobus za prevoz dece na školsku ekskurziju, požar je brzo ugašen, a povređenih nema.

Pre požara su se čule dve eksplozije, na intervenciju je izašlo 10 vatrogasaca sa četiri vozila.

ZAHAROVA NAJOŠTRIJA DO SADA: Nemačka odbija da prizna genocid!

Autobus je prevozio decu iz Pule na dvodnevnom izletu u Hrvatsko zagorje.

Danijel Pelin, komandir Vatrogasne zajednice Grada Krapine rekao je da deca u tom trenutku nisu bila u autobusu, preneo je HRT. „Bili su u Muzeju Hušnjakovo.

Deca su iz Pule i organizuje se njihov dalji prevoz. Sve je u redu, povređenih nema“, rekao je Pelin.

Na svu sreću ovde nije bilo žrtava, ali u Indiji jeste.

Najmanje 10 osoba, uglavnom žena i dece, poginulo je kada je autobus u kojem je bilo dvadesetak putnika skliznuo sa trajekta i upao u reku Nil nedaleko od Kaira, saopštile su egipatske vlasti, navodeći da uzrok nesreće za sada nije jasan.

Državni mediji su preneli da se najmanje pet žena vode kao nestale, prenosi AP.

Ahmed Rašed, guverner provincije Giza, jedne od tri provincije koje čine Veliki Kairo, rekao je da je autobus izvučen iz reke i da su nastavljeni napori da se pronađu i spasu nestali.

Ministarsvo zdravlja Egipta je saopštilo da je šest povređenih osoba zbrinuto na licu mesta, dok su tri prebačene u bolnice, ne precizirajući o kakvim se povredama radi.

Spisak žrtava do kojeg je ranije došao AP pokazuje da je šest žrtava bilo maloletno, a državni dnevni list Akbar preneo je da je „u autobusu koji je prevozio radnike na posao bilo oko dvadesetak putnika“, kao i da je vozač autobusa priveden.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter