Izvor: Sportal
13.09.2023 u 14:57
0

POSLE SJAJNE IGRE NA MUNDOBASKETU: Stefan Jović menja klub, hoće ga evroligaš?

Valensija Basket ozbiljno je zainteresovana za srpskog plejmejkera Stefana Jovića. Prema nekim informacijama, Jović u ugovoru sa Saragosom ima izlaznu klauzulu.

Čovek koji je na Mundobasketu svima po ko zna koji put pokazao da je „tata“ plejmejkerske pozicije može da se nađe pred vratima novog kluba.

Jović je prošlu sezonu proveo u redovima Saragose gde je odigrao 20 utakmica sa prosekom od 8,7 poena, 3,1 skokom i 4,2 asistencije.

Sada se pojavila informacija da je Valensija zainteresovana kao i da stupa u pregovore, pošto Srbin, prema navodima, sa Saragosom ima izlaznu klauzulu.

POTRESNA ISPOVEST BORIŠE SIMANIĆA, HEROJ SRBIJE OTVORIO DUŠU I OTKRIO KROZ ŠTA JE SVE PROŠAO: „Pet dana nisam znao za sebe“

Stefan Jović je bio prvi kreator napada Srbije na ovogodišnjem Mundobasketu, ali se naš tim i pre ovoga godinama oslanjao na njegovu organizaciju igre.

Srpski plejmejker je na utakmici Srbija – Kanada u polufinalu Mundobasketa došao do jubilarne 100. asistencije na Svetskim prvenstvima.

Ovom brojkom je postao četvrti igrač koji je došao do stotke u poslednjih 30 godina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter