Izvor: Kurir
26.01.2024 u 19:48
0

PARTIZAN – ŽALGIRIS: Crno-beli pred velikim izazovom!

Partizan će na ovom meču nastupiti bez Danila Anđušića, Džejlena Smita i Tristana Vukčevića koji su prekobrojni za ovaj meč odlukom Željka Obradovića.

Partizan će na ovom meču nastupiti bez Danila Anđušića, Džejlena Smita i Tristana Vukčevića koji su prekobrojni za ovaj meč odlukom Željka Obradovića

Košarkaši Partizana dočekuju Žalgiris u utakmici 23. kola Evrolige.

Partizan trenutno ima polovičan skor 11-11, dok je Žalgiris na 16 mestu sa 8 pobeda i 14 poraza.

Trener crno-beli Željko Obradović očekuje težak meč.

PARTIZAN – ŽALGIRIS

TOK MEČA:

Treća četvrtina:

29. minut – Panter fauliran u kontri, pogađa oba bacanja. Trojka Gedraitisa iz drugig napada 59:59.

28. minut- Menek pogađa za tri. Onda neverovatni Doužer sa poludistance, ali brza trojka Evansa 57:56.

26. minut – Pogađa i Panter 55:47. Evans trojkom prekida seriju Partizana 55:50.

25. minut – Važna trojka Zeka Ledeja za erupciju u Areni 51:47. Tajm-aut Trinkijeri. Nije mu pomogao, Ledej sa penala povećava prednost Partizana 53:47.

23. minut – Avramović pogađa oba bacanja, a onda sjajno zakucavanje Birutisa 48:47.

22. minut – Naneli polovičan sa penala 46:45.

21. minut – Birutis postiže prve poene u nastavku 45:45.

Printscreen/Twitter/@PartizanBC

 

-U odnosu na utakmicu u Kanuasu, Žalgiris će imati trojicu igrača koji dosta znače. U pitanju su Lukas Lekavičijus, Arnas Butkevičijus, koji dosta pomaže odbrani, kao i Brejdi Manek, na poziciji četvorke, a Trinkijeri ga dosta koristi. Njegovi procenti su izvanredni, igra kvalitetno- rekao je Obradović.

-Dolaskom Trinkijerija, neki igrači su dobili drugačije uloge. Promenio se Žalgiris, dobio na agresivnosti, u poslednjih pet kola ima prosečno po tri osvojene lopte više nego ranije. Uz to, krasi ga procenat šuta za tri, najbolji u Evroligi. Bitno je istaći da se protiv nas i njih svira najviše faulova tokom cele sezone- dodao je on.

BOMBA U ZVEZDI: Crveno-beli osnaženi strašnim pojačanjem!

Žalgiris je nedavno preuzeo Andrea Trinkijeri bivši trener Partizan koji je značajno podigao litvanskog velikana.

-Partizan je sjajan tim, a Željko je najbolji trener. Biće puna Arena navijača. Volim da igram tamo i taj osećaj niko ne može da mi oduzme. Uvek je zadovoljstvo videti mnoge ljude koje poznajem. Za one koji rade moj posao ili igrače, utakmica u atmosferi kada je Partizan domaćin je kao utakmica u Žalgirio areni. Nešto što nikada nećete zaboraviti. Znamo da će biti teško, Partizan je jako dobar tim. Znamo i da će oni doći na utakmicu veoma fokusirani i da će igrati svoju igru. Moramo da budemo sposobni da patimo. To je utakmica u kojoj nećemo imati šanse ako ne možemo da izdržimo patnju. Težak posao, ali i velika nagrada- rekao je Trinkijeri pred put u Beograd.

Utakmica u “ Beogradskoj Areni“ počinje u 20.30 časova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter