Izvor: Novosti
26.01.2024 u 19:35
0

BOMBA U ZVEZDI: Crveno-beli osnaženi strašnim pojačanjem!

Fudbalski klub Crvena zvezda od danas je na treninzima jači nego što je bio u dosadašnjem toku priprema.

Nakon što su igrači crveno-belih prepodne proveli u teretani, drugi deo dana je bio rezervisan za izlazak na teren i rad sa loptom.

Popodnevni trening je obebeležio i povratak jednog od najboljih Zvezdinih igrača, Mirka Ivanića, nakon duge pauze zbog povrede. Iskusni vezista je prvi put od dolaska na pripreme odradio uvodne vežbe sa ostatkom ekipe i predstavlja, bez ikakve sumnje, veliko pojačanje pred nastavak sezone.

Inače, početni deo popodnevnog rada je, kao i do sada, prošao uz lagano istrčavanje krugova oko terena kako bi se fudbaleri Zvezde zagrejali, a zatim odradili nezaobilazne vežbe aktivacije.

Tanjug/Miloš Milivojević

Nakon toga je igrače sačekao postavljen teren sa „manekenima’“ koji su bili raspoređeni po zamisli šefa stručnog štaba. Trener Vladan Milojević je iskoristio priliku da iznese i određene taktičke zamisli igračima.

Crveno-beli su kasnije igrali na dva gola da bi finiš treninga bio rezervisan za usavršavanje defanzivne linije. Pravilo je bilo da odbrambeni igrači loptu smeju da dodirnu samo određeni broj puta kako bi što efikasnije učvrstili svoje redove. Iako je Vladan Milojević u jednom trenutku označio kraj treninga, fudbaleri Zvezde su ipak nastavili sa radom.

NISAM IZNENAĐEN PORAZOM ĐOKOVIĆA: Boris Beker nije štedeo Novaka

Naime, na jednom delu terena su pomoćni treneri radili sa štoperima dok je ofanzivni deo ekipe na drugom uvežbavao završnicu.

-Ovo je jasan pokazatelj da Zvezdinim fudbalerima ne predstavlja problem da se na terenu zadrže i duže nego što treba kako bi sproveli u delo sve što se od njih očekuje- ističe se u saopštenju crveno-belih.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter