Izvor: Blic.rs
29.10.2023 u 22:00
0

Pojavile se prve fotografije: Evo kako izgleda Fabio Groso, trener Liona, kog su navijači Marseja pogodili kamenom u glavu

U 20:45 je trebalo da počne veliki derbi između Marseja i Liona, ali je pred duel na Velodromu grupa navijača domaće ekipe kamenovala goste, a tom prilikom je Fabiju Grosu, strategu Liona, razbijena glava.

Incident se dogodio kada je klupski autobus dolazio na utakmicu, a domaće pristalice su ga, i pored pratnje policije, zasule kamenicama i bakljama.

Nema dileme da je najgore prošao Fabio Groso, legendarni italijanski fudbaler i trener, između ostalog i strelac odlučujućeg jedanaesterca u penal seriji finala Svetskog prvenstva 2006. godine.


Njemu je prilikom napada razbijena glava, a sada su se pojavile i prve fotografije u javnosti, koje pokazuju kakvo je stanje sa Grosom.
Inače, u međuvremenu je doneta odluka da se meč između dva Olimpika odloži, što je sasvim očekivana odluka, obzirom na situaciju. Videćemo kakva će biti odluka i kada će se meč Marseja i Liona zapravo odigrati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter