Izvor: alo
04.10.2023 u 12:44
1

POLEMIKA SE NASTAVLJA: I dalje se polemiše da li je Novak najbolji svih vremena, poznati teniski stručnjak izneo šok tvrdnje

Poznati teniski analitičar Hil Gros govorio je o Novaku Đokoviću i njegovom statusu u svetu tenisa,Ko je GOAT? Gros ima svoj ugao gledanja.

Ovo je moje trenutno stanovište o statusu GOAT-a. Po meni GOAT je ili Novak Đoković ili ga jednostavno nema. To su dve opcije. Ako mi date drugo ime koje nije Novak Đoković, odbaciću ga. Boriću se protiv toga. Jedini prihvatljiv odgovor za mene je Novak Đoković – rekao je poznati stručnjak.

Takođe, ističe da je bolje i ne govoriti na tu temu, te da nije loše ni isticati pojedinačni uticaj svakog tenisera.

– To je takođe prihvatljiv odgovor za mene, mogli biste da kažete, ‘ne mislim da je fer da postoji GOAT uopšte’. Opet su tu dve opcije. Možda ću negde usput i doneti zaključak. U prošlosti, takođe sam pričao o svom uverenju da su mnogi ovi velikani na istoj ravni, to je nivo jedan, A+ nivo. Mislim da je to i dalje bolji način za gledanje na tenisku istoriju, nego da ih svrstavamo na liste – dodaje teniski analitičar.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POLEMIKA SE NASTAVLJA: I dalje se polemiše da li je Novak najbolji svih vremena, poznati teniski stručnjak izneo šok tvrdnje”

  1. Kada neko postigne sve ono što je postigao Novak Djoković biće bolji od njega a i u istoriji tenisa nema boljeg , žao nam je zbog vas što je Pravoslavac, ali šta ćete , Pravoslavac Novak najbolji u istoriji tenisa, baš me interesuje kako misli Novak da bi bili naslovi u vezi njega a da nije Pravoslavac , ali po meni to mu je dodatni uspeh tako mi to shvatamo , rejting Novakov je AAA .

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter