Izvor: alo sport
27.02.2024 u 08:59
1

POSLE MNOGO GODINA: Isplivala fotografija, dugo je nije bilo, a evo kako danas izgleda Jelena Janković

Konačno se pojavila fotografija Jelene Janković

O njenom životu posle tenisa se ne zna mnogo. Dugo se u javnosti nisu pojavile fotografije naše bivše teniserke Jelene Janković.Prošlo je dugo vremena a da se Jelena na bilo koji način pojavi u javnosti. Sve dok njen prijatelj Ivan Zečević, koji živi i radi u Dubaiju, nije objavio zajedničku fotografiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Zecevic (@_____zecevic_____)

Jelena je poslednje objave na svojim društvenim mrežama imala upravo iz Dubaija, i to iz sredine 2020. godine, pa je bilo interesantno videti kako danas izgleda.

HRVAT I ČEH SU RANO UŠLI U TENISKU ELITU: Menšik je eksplodirao prošle nedelje u Kataru!

Ona je imala i povredu na turniru veterana koji je igrala, a izgleda da je uspela da se potpuno oporavi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POSLE MNOGO GODINA: Isplivala fotografija, dugo je nije bilo, a evo kako danas izgleda Jelena Janković”

  1. Gledajuci teniski put, jedna potpuno neuspesna teniserka, a koja je nebitna u mom zivotu. Nece mi biti jasno, sto je ova vest znacajna za nas gradjane Srbije?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter