Izvor: Guardian
24.11.2023 u 11:46
0

„Prešli su granicu, iritirali me, ja sam odgovorio“: Đoković reagovao na provokacije bezobraznih Britanaca

Novak Đoković je srušio Kamerona Norija sa 6:4, 6:4 i tako izborio plasman Srbije u polufinale Dejvis kupa, ali je meč obeležio i okršaj sa britanskim navijačima.

Novak Đoković optužio je glasne britanske navijače da su mu iskazivali „nepoštovanje“ tokom celog meča, dok je pobedu Srbije od 2-0 nad Velikom Britanijom zatvorio savladavši Kamerona Norija sa 6-4, 6-4.

Kada Alkaraz i Siner počnu da mi praše guzicu razmisliću o penziji

Bili su svesni Britanci da moraju da urade sve da bi dali priliku Noriju da dođe do velike pobede. Ranije je Miomir Kecmanović savladao Džeka Drejpera, pa je poraz Norija značio i eliminaciju.

„Čitav meč, prilično, [pokazali su] nepoštovanje, ali opet, to je nešto na šta moram da budem spreman“, rekao je on. „U Dejvis kupu je normalno da navijači ponekad pređu granicu, ali u žaru trenutka i vi reagujete i na neki način, kako da kažem, pokazujete da ne dozvoljavate ovakve ponašanje.”

Onda je usledila još jedna reakcija po završetku meča, poljupci ka tribinama.

„Porodica donosi energiju koja mi je preko potrebna. Kasno je za decu, ali ostali su, znao sam gde sede, poljupci su bili za njih, za celu porodicu. Poseban je osećaj predstavljati zemlju, uz prijatelje, drugačije je od onoga što smo navikli. Zahvalan sam što sam doprineo ovoj pobedi“.

Đoković nastavlja da obara rekorde kad god kroči na teren. Srbin je sada neporažen u 21 singl meču u Dejvis kupu, koji datira još od 2011. Pobedom, svojom 44. pobedom u Dejvis kupu, Đoković je sada vlasnik rekorda Srbije po broju pobeda u meču na Dejvis kupu, prestigavši bivšeg prvog igrača u dublu Nenada Zimonjića .

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter