Izvor: Sportal.rs
13.08.2023 u 08:07
0

RONALDO GLEDA I NE VERUJE!: Portugalac POBESNEO zbog Srbina – najbolji je SERGEJ, a ne on!

Klub Kristijana Ronalda Al Nasr pobedio je Al Hilal za koji nastupa Sergej Milinković-Savić u finalu Arapskog klupskog šampionskog kupa, ali je reprezentativac Srbije dobio nagradu za igrača utakmice, uprkos dva gola Portugalca.

Posle meča, usledila je svečana ceremonija dodele pehara, ali i individualne nagrade za najboljeg igrača utakmice.

Zanimljivo, ona je otišla u ruke srpskom fudbaleri Sergeju Milinkoviću-Saviću, a logično, Ronaldo je očekivao da je on taj kome treba da se uruči.

Ovo je temperamentnog fudbalera izbacilo iz takta i on se požalio organizatorima, pokazujući prstima da je postigao dva gola na utakmici i pitajući se kako je moguće da nagrada nije pripala njemu.

SENZACIONALAN TRANSFER NA POMOLU: Nejmar se vraća u Barselonu?!

Na kraju je celu ovu situaciju zaključio sa ironičnim osmehom. Sa druge strane, u licu Sergeja se vidi da bi dao i ovu, a i prethodnih ko zna koliko individualnih nagrada, samo da je on umesto Ronalda uspeo da osvoji prvi trofej sa novim klubom.

Ipak, Ronaldo se potrudio da zaboravi na ovaj gubitak individualnog priznanja, slavio je sa Maneom, a onda se oglasio i na društvenim mrežama.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter