Izvor: Kurir.rs
11.08.2023 u 09:48
1

RONALDO SE PREKRSTIO – U SAUDIJSKOJ ARABIJI POLUDELI: Portugalac tokom proslave uradio ZABRANJENU STVAR i razbesneo Arape (VIDEO)

Pogotkom Kristijana Ronalda u 75. minut, Al Nasr je obezbedio plasman u finale Arapske Lige šampiona gde će igrati protiv Al Hilala.

Portugalac je, u utakmici protiv Al Šorta odigranoj u mestu Aba u Saudijskoj Arabiji u sredu, doneo pobedu svom timu sa bele tačke, a njegova proslava gola izazvala je burne reakcije.

Ronaldo je uradio svoju karakterističnu proslavu, ali tokom nje se prekrstio, što je naišlo na razne komentare.

U Saudijskoj Arabiji na javnim mestima nije dozvoljeno „praktikovanje“ bilo koje religije osim islama.

Zbog toga se o Ronaldovoj proslavi vodi polemika na društvenim mrežama, a u Saudijskoj Arabiji nisu srećni. O celoj situaciji pisali su brojni svetski mediji, među njima i italijanski „Korijere dela Sera“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RONALDO SE PREKRSTIO – U SAUDIJSKOJ ARABIJI POLUDELI: Portugalac tokom proslave uradio ZABRANJENU STVAR i razbesneo Arape (VIDEO)”

  1. I to je demokratija ? i meni smeta kada ih vidim sa onim krpama na glavama a žene kada se umotaju u one čerge i stave ponjavu na glavu kao da su pošle u pljačku banke a ne u prodavnicu. Podrška Ronaldu!

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter