Izvor: blic
11.08.2023 u 10:27
0

DANAS SAHRANA UBIJENOG NAVIJAČA U ATINI: Porodica ima samo jednu želju

Neutešni roditelji 29-godišnjeg Mihalisa, kojeg su, kako se sumnja, ubili navijači Dinama iz Zagreba u Atini, njegovi rođaci, prijatelji i organizacija AEK oprostiće se danas od njega u 17 sati u Crkvi Svetog Konstantina u Elfasini gde je živeo sa svojom porodicom.

Njegova majka, koja se srušila kada je saznala za sinovljevu smrt, krivi državu što nije zaštitila njenog sina i što je dozvolila da bude ubijen, tražeći kao uspomenu na njega identifikaciju i kažnjavanje ubice.

youtube/prinscreen

Otac 29-godišnjeg Mihalisa prebačen je juče u bolnicu Thriasio gde je zbrinut na kardiološkoj klinici nakon što se osetio veoma loše i ostaće pod nadzorom iz preventivnih razloga, dok je majka otpuštena iz bolnice „Crveni krst“.

PAE AEK je objavio dan i vreme sahrane, dok je opština Elefsina saopštila da se nijedan sportski ili kulturni događaj neće održavati u gradu do sahrane Mihalisa Kacurisa. Kako je navedeno u saopštenju Opštine Elefsina: –Kao znak žalosti za nepravedni gubitak našeg sugrađanina Mihalisa Kacurisa i do njegove sahrane, nijedan sportski ili kulturni događaj neće se održavati unutar granica naše opštine. Izražavamo našu najdublju tugu i saučešće njegovoj porodici i stojimo uz njih u ovom tragičnom trenutku. Sretan put, Mihalise.

U svojoj poruci, porodica Mihalisa navodi: –

Naš Mihalis bio je osetljivo, dobroćudno dete koje je nesebično pomagalo u požarima, pomagao beskućnicima i imao veliku veru u Boga. Zato je njegova porodica odlučila da umesto venaca, donacije treba dati za malu decu, u korist Udruženja „ELPIDA – Udruženje prijatelja dece obolele od raka- u znak sećanja na našeg pokojnika.

Saopštenje organizacije: „Donacije umesto venaca u korist udruženja ELPIDA u znak sećanja na preminulog Mihalisa Kacurisa, traži njegova porodica“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter