Izvor:
26.08.2023 u 13:59
0

Sada sledi ono pravo – Srbija i Slovenija! Jago odveo Brazil do trijumfa, Grci se spasili bruke, a Portoriko slavio u najluđoj utakmici turnira

Silovit start košarkaša Gruzije, koji su na startu Mundobasketa očitali lekciju Zelenortskim Ostrvima, što potvrđuje i rezultat na kraju susreta i pobeda od 25 razlike – 85:60. Rutinski je posao odradila i Grčka, koja je slavila protiv Jordana 92:71, dok je Brazil deklasirao Iran rezultatom – 100:59.
Tornike Šengelija i drugovi koji su bili izraziti favoriti u ovom meču, nisu ništa želeli da prepuste slučaju, već su od starta krenuli silovito i prednost je konstantno  rasla.
Gruzija je na krilima Šeneglije i Mamukelašvilija dobila uvodnu deonicu 20:11, dok je u drugom bila još ubedljivija – 28:11, pa se na 15-minutnu pauzu otišlo rezultatom 48:22.
„ORLOVI“ Srećno! Pešićeva četa protiv, Kine Saleta Đorđevića – UŽIVO NA HAPPYBSC Srbija – Kina 14.00
Već tada je bilo jasno da Evropljani neće ispustiti ogromnu prednost, već da će moći samo da je „podebljaju“ u nastavku susreta, te je konačan rezultat na kraju bio 85:60. Šengelija je bio najefikasniji akter sa 16 poena, imao je i sedam skokova, pratio ga je Bitadze sa 15, dok je Sanadze ubacio 12 poena.
U Grupi F kasnije se sastaju Slovenija i Venecuela u meču u kom je jasno da Luka Dončić i drugovi imaju ulogu favorita i da bi sve osim njihovog trijumfa bilo ravno senzaciji.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter