Izvor: BSC HAPPY/KURIR
27.01.2024 u 19:04
0

SFEROPULOS OPREZAN: Otkrio da li će Teodosić biti spreman za meč sa Partizanom

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos ocenio je da je svaki „večiti“ derbi protiv Partizana važan, pa tako i predstojeći u ABA ligi i dodao da će Miloš Teodosić biti u sastavu za duel.

Svaka utakmica sa Partizanom je važna, igrali smo već do sada. Znamo važnost i ove utakmice, kao što je i svaka važna, ali znamo i da smo prvi na tabeli u ovom trenutku. Imamo dodatni motiv jer želimo da ostanemo na prvom mestu„, rekao je Sferopulos za klupski sajt.

LEDEJ ODUŠEVLJEN: „Partizan je kao mustang bez sedla! Možemo da pobedimo svaki tim u Evropi!“ (VIDEO)

Posle dve nedelje pauze zbog povrede, u sastavu ekipe za sutrašnji meč trebalo bi da bude i Miloš Teodosić.

Teodosić će trenirati u subotu i mislim da će biti sprema kao i ostali momci. Pozivam naše navijače da dođu u velikom broju i bodre naš tim ali fer, sportski i korektno„, rekao je trener crveno-belih.

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće sutra u Beogradskoj areni Partizan od 19.00 u 18. kolu ABA lige.

Svaka utakmica sa Partizanom je velika utakmica, veliki je i ulog. Ipak, dobro se znamo, ovo će biti četvrti derbi u sezoni. Očekujem zanimljivu utakmicu i nadam se našoj pobedi, uz veliku podršku naših navijača sa tribina„, rekao je košarkaš Zvezde Dejan Davidovac.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter