Izvor: 24sedam
26.01.2024 u 23:20
0

LEDEJ ODUŠEVLJEN: „Partizan je kao mustang bez sedla! Možemo da pobedimo svaki tim u Evropi!“ (VIDEO)

Košarkaši Partizana su pobedili Žalgiris u utakmici Evrolige, a najefikasniji su bili Pi Džej Doužer i Zek Ledej. Ubacili su 23, odnosno 21 poen, što je više od pola od učinka celog tima.

Posle značajne pobede u „Areni“, kraći intervju dao je Ledej. I na veoma slikovit način opisao pobedu svog tima, 12. u sezoni.

PARTIZAN PREGAZIO ŽALGIRIS: Crno-beli pokazali apsolutnu dominaciju!

Nije do strategije, ili nešto tako… Imali smo kvalitet, imali smo igrače, igrali smo slobodno… Bili smo kao mustang bez sedla. Kada lopta slobodno ide, možemo da pobedimo svaki tim u Evropi – kazao je Ledej za Evroligu, a zatim prokomentarisao i susret sa Andreom Trinkijerijem, trenerom Žalgirisa.

– On je dobar trener. Blagosloven sam što igram košarku, blagosloven sam što sam ovde. Zahvalan sam na svemu što imam – zaključio je Amerikanac u dresu Partizana.

Već u nedelju, crno-beli će gostovati Crvenoj zvezdi u derbiju AdmiralBet ABA lige, a u narednom kolu Evrolige očekuje ih gostovanje Monaku koji je večeras slavio protiv Anadolu Efesa.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter