Izvor: BSC HAPPY
27.01.2024 u 18:44
0

DA LI JE OVO TAJNA NOVAKOVOG USPEHA? Đoković sam otkrio… (VIDEO)

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena, a ono što ga, osim vrhunskih sportskih rezultata, izdvaja od drugih je i njegov način života i razmišljanja.

Čak i kada svojim stavovima izaziva kontroverze, ne odustaje od onoga što ga je, uostalom, i dovelo do vrha. A tajna njegovog uspeha, krije se možda baš u njegovom načinu razmišljanja.

OTIŠAO SA OSMEHOM: Novak Đoković napustio Melburn (FOTO)

– Ja verujem da kad je čovek otvorenog uma, da ti uvek možeš nešto da usvojiš, možeš nešto da pokupiš… Kažeš možda bih mogao ovo da promenim, umesto što ću imati stav „Ajde, bre šta mi ti pričaš, ko si ti, da ti meni pričaš o tenisu!?“ Mogao bih i takav stav da imam, znam mnoge koji ga imaju, ne samo o tenisu, već uopšte o životu. Ali ako imaš takav stav, onda si zatvorio mogućnost da se razvijaš – ispričao je jednom prilikom Novak.

Šta je još otkrio na ovu temu pogledajte u videu:

@mf.cuts #fyp #foryoupage #novakdjokovic ♬ original sound – Ninja studio 🥷

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter