Izvor: KURIR.RS
08.09.2023 u 11:51
0

SJAJNE VESTI IZ MANILE: Najnovije informacije o stanju Boriše Simanića!

Oporavak Boriše Simanića ide jako dobro! Najnovije informacije koje stižu iz Manile potpuno su ohrabrujuće:

– Boriša je sve bolje. Obilaze ga svakodnevno dva fizioterapeuta naše reprezentacije. Jedan od njih je Dušan Popović koji inače radi i u bolnici i može da mu pomogne – rekao je Marin Sedlaček stučni konslutant na Sport klubu i dodao:

„DAO SI NAM BUBREG, DAĆEMO TI SRCE“: Nikad emotivnije, srpski navijači poslali snažnu poruku Simaniću! Srbija je uz Borišu! (VIDEO)

Svaki dan kada ga vide Boriši skidaju po jednu kopču. Izvađene su mu čevčice iz nosa. Boriša je svakog dana sve bolje i bolje, kreće se – poručio je Sedlaček.

Nadamo se svi da će Boriša uskoro dobiti dozvolu lekara da napusti bolnicu u Manili i da se vrati u Beograd i ovde nastavi lečenje. A, zatim ga svi čekamo na parketu…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter