Izvor: tanjug
14.11.2023 u 08:05
0

SPREMNI ZA BUGARE: Selektor siguran i u kvalitet i u mudrost orlova

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je danas u Staroj Pazovi da njegov tim ima dovoljno pameti, kvaliteta i motivacije da pobedi Bugarsku u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti održano 2024. godine u Nemačkoj.

Stojković je rekao da će Sergej Milinković-Savić i Darko Lazović propustiti mečeve sa Belgijom i Bugarskom.

„Lazović ima problema sa povredom zadnje lože, a Sergej Milinković-Savić sa ligamentima kolena. Mijat Gaćinović neće igrati zbog povrede zadnje lože. On je u rovitom stanju, nisam ga stavio na spisak jer sam siguran da neće biti spreman za 90 minuta. Srđan Babić neće doći na pripreme zbog upale grla, a ako bude bolje priključiće se u sredu. Znate da mlada reprezentacija ima ciklus ozbiljnih utakmica. U razgovoru sa Ljubinkom Drulovićem odlučili smo da neke igrače da pošaljemo u mladi tim. Vladimir Lučić, Petar Ratkov i Mihajlo Ilić su prosleđeni mladoj reprezentaciji, a ostale očekujemo ovde“, rekao je Stojković na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter