Izvor: Informer.rs
29.10.2023 u 16:23
0

Srbi odlepili jer Novak sedi pored Rite Ore: Neverovatan obrt, pobegla sa mužem!

Ogromnu prašinu podiglo je to što su najbolji teniser svih vremena Novak Đoković i britanska pevačica Rita Ora sedeli jedno pored drugog na finalu Svetskog prvenstva u ragbiju sinoć u Parizu.

Slavila je Južna Afrika protiv Novog Zelanda 12:11, a usred meča usnimljeni su kako pričaju, dok je Rita delovala opčinjeno Novakom i sve vreme se smejala, a sa njene desne strane sedeo je njen suprug, slavni glumac Taika Vaititi.

Kako se dogodilo da sede jedno pored drugog i da li su to znali unapred za sada nije poznato, ali je ubrzo došlo do preokreta.

Na slikama nastalim nakon što su prvi put bili u kadru, vidi se da su Rita i njen suprug zamenili mesta sa holivudskim glumcem Džejsonom Momoom i zajedničkim prijateljem


Dakle, više nisu sedeli jedno pored drugog, a i na snimku iznad se vidi da pored Novaka sede nepoznati muškarac i Momoa.

Da li je Novak to inicirao, ili možda Rita koja je ubrzo razapeta na društvenim mrežama, za sada nije poznato jer se niko od njih nije oglašavao.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter