Izvor: Telegraf.rs
10.07.2023 u 21:50
1

SRPSKA LEGENDA, JOKIĆ ODUŠEVIO LJUDE OKO SEBE: Kad vidite SALTO skok u Drinu, sve će vam biti jasno (VIDEO)

Ume srpski košarkaš dobro da se zabavi sa svojim prijateljima.

Završila se NBA sezona, Nikola Jokić je osvojio šampionski prsten sa svojim Denver Nagetsima i vratio se u Srbiju na odmor. I pokazao da ga slava nimalo nije iskvarila.

Već prvog dana otputovao je u svoj rodni Sombor, gde je uživao u trkama konja na hipodromu, potom je skoknuo i do Italije, da bi protekle sedmice bio deo raftinga na reci Tari, odakle je produžio na čuvenu Drinsku regatu.

NIKOLA JOKIĆ OBOŽAVA ADRENALIN, OPET JE NA STAROM MESTU: Gde je to najbolji košarkaš NBA lige otišao na odmor?! (FOTO)

A tamo je pokazao da apsolutno uživa u svom vremenu koje provodi sa prijateljima. Najbolji srpski košarkaš u ovom momentu je sa nekolicinom drugara pevao na malenom čamcu, kada se u jednom momentu odlučio na nesvakidašnji potez.

Očigledno je pomalo i iznenadio jednog od svojih prijatelja, koji se prilikom Nikolinog salta preko glave u reku Drinu prevrnuo u čamcu.

Jokić je podigao talase i apsolutno oduševio drugare, koji su mu glasno skandirali u klisuri prelepe reke.

Pogledajte u videu kako je sve to izgledalo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “SRPSKA LEGENDA, JOKIĆ ODUŠEVIO LJUDE OKO SEBE: Kad vidite SALTO skok u Drinu, sve će vam biti jasno (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter