Izvor: happybsc
02.09.2023 u 22:26
0

NE ZAVISI SVE OD „ORLOVA“: Šta je košarkašima Srbije potrebno za četvrtfinale Mundobasketa, a šta za prvo mesto

Košarkaši Srbije sada znaju šta im je tačno potrebno za prvo mesto u grupi na Mundobasketu, a šta za drugo koje bi takođe donelo plasman u četvrtfinale, ali i znatno teži posao.

Orlovi“ su imali priliku da obezbede učešće među osam najboljih, ali je ponovo Italija bila kobna, kao i na Evrobasketu. Nakon toga, Portoriko je dobio Dominikansku Republiku, što je rezultat koji ne ide na ruku Srbiji.

HIMNA ŠAMPIONA: Pesma koju je Amerikanac posvetio Novaku hit na društvenim mrežama! (VIDEO)

Naši košarkaši u nedelju od 14 igraju protiv Dominikane, ako pobede, imaju sigurno mesto u četvrtfinalu, a u slučaju da Portoriko dobije Italiju, „orlovi“ će biti prvi u grupi. Ipak, ukoliko i Srbija i Italija opravdaju ulogu favorita, naša reprezentacija će biti druga u grupi. Ako ekipa selektora Svetislava Pešića podbaci protiv Dominikane, završila je borbu za medalje.

„Orlovi“ su u prve tri utakmice do vrha napunili mrežice Kine, Portorika i Južnog Sudana, a dodatnu motivaciju dala im je Mozzart fondacija koja za svaki poen donira 1.000 dinara, a za svaku trojku 10.000 dinara. Na samo tri meča u grupnoj fazi takmičenja prikupljeno je 694.000 dinara, koji će se usmeriti za razvoj sporta među školarcima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter