Izvor: Alo.rs
07.08.2020 u 10:26
0

ĐOKOVIĆEVE REČI ODZVANJAJU AMERIKOM: Moćni Nole pkazao Amerima šta mogu da očekuju

Danima se vodi polemika o grend slemu u Njujorku.

Novak Đoković još uvek nije odlučio da li će učesvovati na US openu, a izvesno je da neće ukoliko organizatori ne promene neka od pravila. Španski sportski dnevnik Marka javlja informaciju da je održan sastanak sa igračima kako bi se razgovaralo o sudbini grend slema u Njujorku i Mastersa Sinsinati koji bi takođe trebalo da se igra u „velikoj jabuci“.

SVE O SPORTU

NEOČEKIVAN PORAZ DENVERA: Nurkić blistao, Jokić ispod proseka

PODIGLA SE OGROMNA PRAŠINA: Lebron udario na Trampa i direktno se umešao u izbore

PO UZORU NA SRBE I KOMŠIJE PROŠIRILI LIGU: Sve zbog Dinama

Igrači već neko vreme zahtevaju da im Teniska asocijacija SAD obezbedi da po povratku u Evropu ne moraju u obavezan karantin. Marka navodi da je Top 20 igrača, koje je predvodio Novak Đoković, prošlog vikenda predstavilo krovnim organizacijama veoma jasan stav – ukoliko bude karantina po povratku u Evropu, niko neće doći na US open.

Rodžer Federer je odavno završio sezonu, Rafael Nadal je odustao od US opena, a Novak Đoković i dalje nije doneo zvaničnu odluku. Bez njih trojice grend slem u Njujorku bi doživeo krah, pa je organizatorima mnogo važno da se Srbin pojavi u Njujorku, ali on mi je jasno stavio do znanja šta moraju da urade ukoliko žele da ga vide na turniru zakazanom za 31. avgust. Naredni dani daće konačan odgovor. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter