Izvor: Happy BSC Portal
01.01.2024 u 15:33
0

IZGUBIO PRVI MEČ U NOVOJ GODINI: Ispustio je veliku priliku za trijumf

Kinez Šang slavio na startu turnira u Hong Kongu.

Srpski teniser Laslo Đere eliminisan je na startu turnira u Hong Kongu, pošto je poražen od Kineza Jučeng Šenga sa 2:1, 6:7 (5:7), 6:3, 7:6 (10:8).

Đere je izgubio prvi set, a onda je „dodao gas“ i izjednačio. U taj-brejku trećeg seta imao prednost 5:2, propustio je i dve meč lopte i na kraju porazom započeo 2024. godinu.

Dok tim Srbije igra na Junajted kupu u Pertu, naš iskusni teniser koji se nije našao u sastavu reprezentacije, Laslo Đere zaigrao je na turniru u Hong Kongu.

ZAR SE VAKO IGRA PROTIV IDOLA: Kineskinja „upucala“ Đokovića, Novakova reakcija nasmejala sve (VIDEO)

I odlično je počeo meč sa Kinezom Junčeng Šangom, te posle neizvesnog taj-brejka uspeo da stigne do prvog seta. Drugi set je otišao na stranu Šanga u potpunosti, a u trećem je viđena velika drama i može se reći da je Đere ispustio priliku da prođe dalje.

Turnir u Hong Kongu igra se za nagradni fond 661.585 dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter