Izvor: Kurir
08.04.2024 u 18:44
0

LASLO ĐERE NEMA SREĆE SA ZDRAVLJEM: Drugog reketa Srbije zadesio novi problem

Ove sezone Laslo Đere zaista nema sreće sa – zdravljem!

Drugi reket Srbije, koji je prošle sezone oduševio teniski svet u fantastičnom meču protiv prvog na Ju Es Openu, od njenog kraja zaista muči muku sa raznim vrstama povreda. Butni mišić na Dejvis Kupu protiv Slovačke, pa korona u Južnoj Americi – poremetili su opšte fizičko stanje našeg asa, koji je danas morao da preda meč protiv Cicipasa pri rezultatu 6:3 3:2 za Grka.

Iako se činilo da je Laslo – posle dva pretrpljena i jednog uzvraćenog brejka u “toboganu” prvog seta napokon ušao u ritam udarca, reski bol ga je upozorio da je ipak bolje da ne forsira povredu dalje u Monte Karlu, kako bi izbegao njeno pogoršanje za dalji tok sezone na šljaci.

“Osetio sam bol u laktu desne ruke već pre dve nedelje u Majamiju, i taj bol u podlaktici nije prolazio do danas. Tada sam se vratio treninzima posle pauze usled bolesti koju sam imao u Južnoj Americi, pa su verovatno teže loptice i brži uslovi igre na Floridi uticali da se to desi. Samo jednom sam imao ozbiljniji problem sa ovom vrstom povrede, pa sam odlučio da igram “kroz bol” i vidim da li će proći za par dana, kao i pre. Zato nisam pridavao veći značaj tome, ali je zato bol počeo još više da se manifestuje u mišiću”, objašnjava Laslo.

“Od Majamija sam se mučio na treninzima, pa pred meč pio lekove – pa mi je bivalo bolje. Ipak, to danas nije bio slučaj, I ultrazvuk posle meča je potvrdio da imam malo tečnosti u samom zglobu – kao I još par stvari. Moraću da uradim magnetnu rezonancu kad se vratim u Srbiju kako bih znao više o ozbiljnosti problema”, prenosi nam Đere.

Zbog ove povrede je, po svemu sudeći, njegov nastup na narednom turniru u Bukureštu pod velikim znakom pitanja.

Poželimo Laslu sreće i snage da izdrži ovaj neprijatan period, potpuno se oporavi i vrati na stare staze već na narednim Mastersima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter