Izvor: Sportklub.rs
10.05.2023 u 16:17
0

LASLO ĐERE IDE DALJE: Masters u Rimu, Đoković igra u četvrtak!

Laslo Đere se plasirao u drugo kolo mastersa u Rimu, posle dobijenog prvog seta rezultatom 6:1 i predaje Francuza Konstana Letijena zbog povrede.

Srpski teniser će u drugoj rundi na megdan Holanđaninu Botiku Fan de Zandshulpu, inače 23. nosiocu turnira.

Zanimljivo da je Đere izgubio prvi gem na meču protiv Letijena, i to bez osvojenog poena, a onda je usledila serija od šest vezanih gemova i na kraju predaja 70. igrača sveta.

Na ovaj način Laslo je uspeo da se revanšira 30-godišnjem Francuzu za poraz u Oklendu, početkom ove godine.

Svog rivala u drugom kolu saznao je i najbolji teniser sveta, Novak Đoković.

Njemu će u četvrtak ne megdan 23-godišnji Argentinac Tomas Martin Ečeveri, 61. igrač sveta, koji je u prvom kolu savladao supertalentovanog Francuza, 18-godišnjeg Luku van Aša sa 7:6 (7), 6:3.

Đokovićev prvi rival uopšte nije za potcenjivanje – Ečeverijeva igra je savršeno prilagođena šljaci, a posle uspeha na čelendžerima (skor 3-6 u finalima, sve na šljaci), pronalazi svoje mesto i na višem nivou.

Tako je ove godine 196 cm visoki momak iz La Plate igrao dva ATP finala – u Santijagu i Hjustonu – gubio je od Đarija i Tijafoa.

Novak Đoković stigao u Rim gde brani titulu osvojenu prošle godine

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter