Izvor: Sportklub.rs
10.05.2023 u 16:27
0

FILIP KRAJINOVIĆ ISPAO u prvom kolu mastersa u Rimu

Srpski tensiser Filip Krajinović, 74. igrač sveta, završio je učešće na mastersu u Rimu već u prvom kolu. Pobedio ga je Martin Fučovič, 18 pozicija lošije plasirani predstavnik Mađarske.

Po setovima bilo je 6:4, 6:2 za Fučoviča posle 86 minuta tenisa u prestonici Italije. Naredni rival Fučoviću biće Australijanac Aleks De Minor, koji je bio slobodan u prvom kolu.

Bio je to peti poraz zaredom za tenisera iz Sombora, kada je ATP tur pitanju. Prethodne nedelje imao je dobar nastup na čelendžeru u Pragu, gde je došao do polufinala. Tu ga je zaustavio Švajcarac Dominik Štriker.

Na samom startu meča Krajinović je izgubio servis, ali u drugom gemu već pravi ribrejk. Međutim, to je poslednji gem na Fučovičev servis koji je do kraja meča osvojio srpski teniser.

U petom gemu 31-godišnjak iz Njiređhaze pravi novi brejk i tu prednost koristi da zatvori set u svoju korist.

U drugom setu Fučovič je napravio brejkove u prvom i petom gemu i rutinski rešio meč u svoju korist.

LASLO ĐERE IDE DALJE: Masters u Rimu, Đoković igra u četvrtak!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter