Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
13.11.2023 u 07:42
0

MAGIČNA BROJKA JE „PROBIJENA“: Kakve je legende Novak ostavio iza sebe (VIDEO)

Najbolji svetski teniser je pobedom otvorio učešće na Završnom mastersu u Torinu.

Novak Đoković je pobedio Holgera Runea u prvom meču na Završnom mastersu u Torinu. Tako je nastavio sa serijom pobeda, ali to nije sve.

Takođe je „probio“ magičnu brojku od 400 nedelja na vrhu ATP liste, odnosno sad ima obezbeđenih najmanje 406. Ovo mu je osma godina na vrhu liste najboljih svetskih tenisera u poslednjih 13 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by B92 Sport (@b92.sport)

Tako da je i po ovom parametru ostavio iza sebe velika „belog sporta“. Tako su iza sprskog asa Pit Sampras sa šest, dok po pet godina „vladavine“ imaju Rodžer Federer, Rafael Nadal i Džimi Konors.

Inače, ove godine je Đoković bio 25 nedelja na vrhu, a smenjivao se sa Karlosom Alkarazom.

SLOMIO JEDAN REKET, PA ODMAH I DRUGI! Đoković POBESNEO, pa bes iskalio pored klupe – evo šta ga je izbacilo iz takta! (VIDEO)

Osvojio je i šest trofeja, od čega su tri sa Grend slemova, sa Australijan opena, Rolan Garosa i US opena. Dodao je i dva Mastersa, u Sinsinatiju i Parizu, pa tako ima i 40 titula sa turnira ovog ranga.

Đoković već sutra ima priliku za novu pobedu, pošto se sastaje sa Italijanom Janikom Sinerom, koji je ranije savladao Grka Stefanosa Cicipasa (2:0).

Nole, potpis na grudima? Može

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter