Izvor: BSC HAPPY
27.04.2023 u 16:03
0

MEDVEDEV OBJASNIO GRKU: Đoković je s razlogom najveći ikada!

Stefanos Cicipas se nije setio Novaka Đokovića, koji je osvojio 22 grend slem titule, kada je pričao o GOAT trci, pa mu je Danil Medvedev objasnio kako stoje stvari.

Ruski teniser Danil Medvedev kaže da je za njega Novak Đoković najbolji u istoriji.  Istakao je  jednu karakteristiku Đokovića koja ga čini najboljim ikada.

– Mislim da je zbog jedne važne stvari Novak verovatno najbolji teniser u istoriji. Vidiš mu na licu da je na grend slemu on drugačiji. Ja još uvek nisam uspeo da pronađem tu moć, da izađem na teren i kažem: „Sada ću biti najbolja verzija sebe“ – rekao je Medvedev.

Stefanos Cicipas je pomenuo Rafaela Nadala i Rodžera Federera, ali je Novaka Đokovića izostavio. Za Grka najbolji u istoriji tenisa nije onaj ko je najbolji na terenu, ko ima najviše trofeja… Zanimljivo!

– Za mene, GOAT ne zavisi od titula, grend slemova, pobeda. GOAT mora da bude onaj koji je privukao najveći broj navijača tenisu, koji je inspirisao ljude da urade nešto korisno sa svojim životima, osoba zbog koje su drugi najviše uživali. Ako to rezimiramo, taj neko je Rodžer Federer. Biram njega, a posle bih rekao Rafa Nadal – rekao je Stefanos Cicipas.

Nik Kijos je shvatio da je pogrešio, smirio se, postao je prijatelj sa Novakom Đokovićem, pa je izgleda Stefanos Cicipas rešio da ga nasledi. Sad će Grk da lupeta gluposti.

Inače, Novak i Stefanos su odigrali 13 mečeva, a Srbin vodi 11:2. Pobedio ga je Đoković u šest finala, pa je jasno zašto sada ima problem. Grk je za veoma kratko vreme potpuno promenio mišljenje o Srbinu. Posle finala Australijan opena u kojem je izgubio od Srbina pričao je drugačije.

– Novače, ne znam šta da kažem. Sve što si uradio, brojke… sve to govori za sebe. Ovo je neverovatno putovanje za tebe. Šta si sve uradio za ovaj sport. Činiš mene boljim igračem. Ti si najveći koji je ikada držao teniski reket u istoriji – govorio je pre nekoliko meseci Cicipas.

DODIK OŠTRO PO PORODICI ĐOKOVIĆ: Kad uđeš u posao, auuu – CIGANIJA poprilična (VIDEO)
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter