Izvor: Tanjug
09.04.2023 u 21:40
0

ĐOKOVIĆ IMA JASAN CILJ: „Žao mi je što Nadal ne igra, ali ću pokušati da osvojim Monte Karlo!“

Đoković je masters u Monte Karlu osvojio 2013. i 2015. godine.

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković izjavio je večeras da mu je žao što Španac Rafael Nadal neće igrati na mastersu u Monte Karlu, ali je dodao da želi da osvoji titulu na ovom turniru. Nadal je otkazao nastup na turniru u Monte Karlu, pošto se nije oporavio od povrede.

STEFAN ĐOKOVIĆ POKAZAO TENISKE VEŠTINE PROTIV NOVAKOVOG RIVALA! Prvi reket planete davao savete nasledniku, A PRE TOGA NASMEJAO PRISUTNE URENEBESNOM IMITACIJOM (VIDEO)

„To je gubitak za turnir i generalno za tenis, jer je Nadal ubedljivo najbolji teniser na šljaci u istoriji. Znamo koliko je puta osvajao Monte Karlo i sve druge turnire. Mislim da je ovo prilika za sve nas druge – kada on nije tu, da pokušamo da osvojimo titulu“, rekao je Đoković-

Na mastersu u Monte Karlu neće igrati još jedan Španac Karlos Alkaraz. „Alkaraz je godinu i po dana jedan od najboljih igrača na svetu na bilo kojoj podlozi. Dokazao je to tako što je osvojio grend slem titulu na betonu, a verovatno je većina mislila da će se to desiti na šljaci. To ilustruje koliko je kompletan teniser.

Ima izvanredan mentalitet, borbeni duh, uvek pritiska, oduzima vreme protivniku i prilagođava se dobro taktički svakom rivalu“, istakao je srpski teniser. Đoković je naveo da su pored Alkaraza, Janik Siner i Holger Rune buduća „Velika trojka“ svetskog tenisa.

„Osvežavajuće je imati još jedno novo rivalstvo o kojem će ljudi govoriti: Alkaraz – Siner. Videli smo neke uzbudljive, neverovatne mečeve između njih dvojice, uključujući onaj u Majamiju. Njih dvojica i Rune su možda sledeća ‘Velika trojka'“, zaključio je Đoković. Đoković je masters u Monte Karlu osvojio 2013. i 2015. godine.

On će se u drugom kolu sastati sa pobednikom meča između Rusa Ivan Gakova i Amerikanca Mekenzija Mekdonalda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter