Izvor: BSC HAPPY
19.04.2023 u 19:09
0

NAVIJAČI, HVALA! ZBOG VAS SAM POBEDIO! Đoković EMOTIVAN nakon TRIJUMFA u Banjaluci!

Srpski teniser Novak Đoković savladao je Luka Van Eša u drugom kolu Srpska opena.

Zabrinuo je Novak Đoković navijače na Centralom terenu budući da je Luk Van Eš poveo sa 1:0 u setovima. Ipak, srpski teniser uspeo je da savlada mladog Fracnuza posle preokreta i izbori plasman u četvrtfinale Srpska opena.

– Nije bilo lako… Ovo je najsporiji teren na kom sam igrao, nisam očekivao da će biti ovako. Nisam mogao da ga probijem sa linije, vraćao mi je sve loptice. Kada sam uhvatio ritam uspeo sam da pobedim. Zadovoljan sam! Atmosfera? Bilo je neverovatno, pogurali su me kada nije išlo, zbog toga sam im zahvalan – rekao je Novak Đoković nakon pobede.

Imao je srpski teniser veliku podršku sa tribina na Centralnom terenu, a nakon meča rekao je da ga je publika vodila do preokreta i pobede nad Lukom Van Ešom.

– Hvala vam svima koji ste došli, iz Banjaluke, Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, iz regiona… Ovo je najlepša atmosfera koju sam ikada doživeo, a igram tenis već 20 godina. Zahvalan sam, igrali smo skoro tri sata, ostali ste svi i zbog vas sam danas pobedio. To je sigurno – dodao je srpski teniser.

Novakove muke u Banjaluci: Tinejdžer šokirao Đokovića, pa dobio čas tenisa

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter