Izvor: happy BSc Portal/Novosti.rs
22.01.2024 u 18:20
1

NOLE NA MUKAMA: Australijan open je ovo uradio Đokoviću, a navijači kipte od besa

Novak Đoković je saznao ne samo sa kim igra u četvrtfinalu Australijan opena, već i kada - a to "kada" prilično je razbesnelo njegove navijače.

Termin za meč Đoković – Tejlor Fric je oko 3.30 po lokalnom vremenu u Melburnu, ovog utorka, 23. dana januara 2024. godine.

Naizgled, „ništa strašno“, osim što je Noletov meč sa rivalom koji je izbacio njegovog suparnika iz polufinala Ju-Es opena, Bena Šeltona, zakazan u najtopliji deo najtoplijeg dana ovog grend slem turnira.

Isprva, za šampiona su bili rezervisani večernji sati. Uobičajeno, u „udarnom terminu“ je i, kao branilac trona, započeo odbranu trofeja kada je Sunce već zašlo te nedelje, 14. januara. Tokom tog dana, najviša temperatura u Melburnu je bila 26 stepeni, a prilično prijatnije za igru kada je aktuelni prvak izašao na teren.

U slično doba su organizatori poslali Novaka i u drugom kolu, ali… sada se stvari već ozbiljno menjaju.

U subotu je Novak, na oko 28 stepeni, što u Australiji ume da bude nezgodno kada igrate maratonske mečeve, uspeo da „umakne“ iscrpljivanju nokautiravši, u teniskom smislu, Adrijana Manarina, ali sada ga čeka daleko teži zadatak.

SVE JE JASNO, NOVAK OVAKO OSTAJE PRVI NA SVETU: Đokoviću ovi teniseri mogu da naprave PROBLEM

Em je rival mnogo, mnogo ozbiljniji, em sa njim, Tejlorom Fricom, Novak treba da igra u danu u kome se očekuje da temperatura dostigne oko 30 stepeni na Celzijusovoj skali.

To je 30 stepeni u hladu, a na vrelom melburnškom betonu, to ume da bude i 10-15 stepeni više.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NOLE NA MUKAMA: Australijan open je ovo uradio Đokoviću, a navijači kipte od besa”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter