Izvor: Informer.rs
13.05.2023 u 12:11
0

NOVAČE, ČEKAM TE! Španac izazvao Srbina, želi da opravda ulogu favorita!

Španski teniser Karlos Alkaras (20) poručuje Novaku Đokoviću (35): "Čekam te u finalu".

Drugi reket sveta, koji će posle mastersa u Rimu preuzeti prvo mesto od našeg Noleta, nevezano za ishod u prestonici Italije, kaže da ne može da dočeka da odmeri snage sa Srbinom.

Trenutno dve najveće zvezde svetskog tenisa nijednom ove godine nisu igrale na istom turniru. Razlog tome su ili Alkarasove povrede ili Novakova nemogućnost da igra u Americi zbog toga što nije vakcinisan protiov koronavirusa, dok Madrid nije hteo da igra.

Sada su se konačno našli na istom mestu u isto vreme i ako sve bude teklo prema planu, sastaće se u finalu. Tome se, ako mu je za verovati, iskreno nada Alkaras.

– Biti na istom turniru kao Novak je sjajno. Super je što je ovde jer možemo i mi mlađi da učimo od njega. Dobro je imati najbolje tenisere sveta na turniru. Nadam se da ćemo se sastati u finalu. Uvek kažem da kao ljubitelj tenisa uvek želim da vidim najbolje igrače na svetu i učim od njih, jer morate da učite od svih – kaže Alkaras.

Prema kladionicama, Španac je favorit za trofej u Rimu. Kvota je 2,38, dok je na Novaka 3,10.

Alkaras će na teren danas gde u drugom kolu igra protiv sunarodnika Alberta Ramosa (ne pre 13.00). Novak je juče pobedio Tomasa Ečeverija sa 2:0, a naredni protivnik mu je Bugarin Grigor Dimitrov.

Đoković i Alkaras sastali su se jednom, u polufinalu Madrida prošle godine, kada je domaći teniser slavio sa 2:1.

NOVAK OTKRIO KAKVO JE STANJE SA POVREDOM! Evo šta je rekao o susretu sa MURINJOM (VIDEO)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter