Izvor: Informer.rs
13.05.2023 u 09:23
0

NOVAK OTKRIO KAKVO JE STANJE SA POVREDOM! Evo šta je rekao o susretu sa MURINJOM (VIDEO)

Najbolji teniser sveta, Srbin Novak Đoković, pobedio je Argentinca Tomasa Martina Ečeverija 2:0 (7:6, 6:2) u 2. kolu mastersa u Rimu.

Mnoge navijače srpskog asa je zabrinulo što je Đoković nosio steznik oko lakta, ali je Novak otkrio razlog.

– Bilo je veoma hladno, nisam igrao sa njim ovih dana. Bilo je hladno i ponekad to utiče kako se osećam, kako osećam lakat. To sam uradio da bih se zagrejao i da bi mi bilo ugodnije – poručio je Nole

Veliku pažnju je izazvao i njegov susret sa Žozeom Murinjom, trenerom Rome.

– Upoznao sam ga i video nekoliko puta, dolazio je da me gleda u Londonu tokom Završnog mastersa dok je radio u tom gradu. On je teniski navijač i jedan od najboljih trenera svih vremena, počastvovan sam što dolazi da gleda moje mečeve. On je divna osoba, uvek je bio sjajan prema meni i timu. Nadam se da mogu da uzvratim uslugu i da odem da gledam njegov tim kada on ima meč, mislim da nikada to nisam uradio. Možda Real kada je bio tamo..da, gledao sam nekoliko puta Real. Zovu ga „Posebni“ i raduje me što je došao da me vidi –  poručio je Đoković.

Našeg tenisera u drugom kolu očekuje duel sa velikim prijateljem, Bugarinom Gregorom Dimitrovim, koji je prethodno savladao Stena Vavrinku.

EMOTIVNA PORUKA POSLE POBEDE: Dobar Argetinac, ali Novak bolji
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter