Izvor: informer
20.09.2021 u 10:20
0

NOVAK ĐOKOVIĆ IDE NA KOSOVO!

Jelena Đoković, supruga prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, boravila je u poseti Kosovu i Metohiji.

U okviru rada fondacije „Novak Đoković“, Jelena je posetila Pećku Patrijaršiju, Visoke Dečane i Veliku Hoču.

PROČITAJTE JOŠ: NAJBOLJI TENISER SVETA KAŽNJEN: Novak će platiti 5.000 dolara!

Igrala je tenis sa mališanima, i najavila da će Novak uskoro posetiti Kosovo, preneo je lokalni portal Goraždevac.

– Novaku ću preneti da mu je lepa domovina kao i meni. Ja sam ovde došla jednom drugom prilikom, ali on dolazi sa mnom već za koju nedelju – rekla je u Velikoj Hoči Jelena Đoković.

Ona je navela da postoji plan da se pomogne ljudima na Kosmetu, gostima se zahvalio direktor osnovne škole Svetozar Marković u Velikoj Hoči, Marko Spasić.

PROČITAJTE JOŠ: Novak na svom omiljenom mestu traži mir i energiju za nove izazove!

Novak je tokom minulog vikenda posetio Bosnu i Hercegovinu. 

Prvi teniser sveta je ponovo obišao Bosansku piramidu sunca, a bio je i gost na svadbi prijatelja Nemanje Majdova u Sokocu, našeg džudiste.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter