Izvor: informer.rs
06.03.2023 u 15:05
0

OPIJA SE, JEDE SLATKIŠE, IGRA IGRICE… Medvedev šokirao priznanjem! Možda zbog toga nije PRVI NA SVETU!

Novak Đoković do najsitnijih detalja vodi računa šta i kada jede i pije, kada trenira, spava, dok je Danil Medvedev sušta suprotnost.

Prvi teniser sveta će u  maju napuniti 36 godina, ali je u perfektnom fizičkom stanju, kao da ima bar pet godina manje. To priznaju i neke njegove mlađe kolege, a sve zahvaljujući posebnom režimu ishrane, koja je bazirana na voću i povrću.

S druge strane, Danilo Medvedev nije disciplinovan kao Srbn i to ne krije. Otkrio je novinarima u Dubaiju kako živi van terena. Kao da nije profesionalni teniser, pa možda zbog toga nije najbolji na svetu.

Tanjug/AP Photo/Kamran Jebreili

 

 Radim na mentalnoj snazi. Imam stručno lice u svom timu. Iako to može da pomogne mnogima, te taktike, joga, istezanje, mene ne interesuju previše, jer nekada ne mogu da radim savršeno stvari. Jedem slatkiše. Nekada idem u krevet kasno jer igram igrice. Dešava se i da pijem vikendom sa prijateljima. Ali verujem da ću se drugačije ponašati kasnije tokom karijere – priznao je Rus, koji malo podseća na zemljaka Marata Safina, koji je po završetku karijere otkrio i da je pijan igrao finale Australijan opena.

Rus je u svemu u kontri u odnosu na Novaka Đokovića koji je veliki profesionalac. Medvedev je priznao koji mu je trofej najdraži.

– Teško je reći. Moram da izdvojim Ju-Es open, jer je grend slem. Teško mi je da izaberem jer ih stalno gledam. Ne mogu da izdvojim tri. Mada moram da kažem da volim trofej iz Sinsinatija jer u njega stavljamo cveće, kada kupim buket ženi. A pošto sam sada osvojio i ovaj, neka bude u top tri. Mada zapravo volim sve – odgovorio je Rus.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter