Izvor: KURIR.RS
28.08.2023 u 15:43
0

OTVORIO DUŠU: Novak otkrio šta očekuje od publike na US Openu!

Novak Đoković kreće u pohod ka novoj tituli na US Openu.

Srpski teniser će na startu turnira u noći između ponedeljka i utorka (oko 3.00) igrati protiv Francuza Aleksandra Milera, trenutno 85. igrača planete, a neposredno uoči ovog duela Novak se dotakao predstojećih izazova.

Prvo je Đoković govorio o rivalstvu sa Karlosom Alkarasom – ne tako davno Novak se našalio kako će narednih desetak godina voditi bitke sa španskim teniserom, ali je sada istakao da to verovatno nije realno.

Nisam baš siguran u to, ali pokušaću da igram na visokom nivou što je duže moguće – rekao je Đoković sa osmehom na licu pa dodao:

NAJNOVIJA ATP LISTA: Đoković i dalje drugi teniser sveta

– U kratkom roku smo odigrali tri neverovatna meča, bili su to fizički naporni i zahtevni, ali veoma uzbudljivi i tesni dueli. Navijači žele da vide rivalstvo, žele da vide kako se najbolji igrači na svetu bore. Nadamo se da ćemo im dati još jedan meč ovde u Njujorku.

Prvo je Đoković govorio o rivalstvu sa Karlosom Alkarasom – ne tako davno Novak se našalio kako će narednih desetak godina voditi bitke sa španskim teniserom, ali je sada istakao da to verovatno nije realno.

Otkrio je Nole i šta očekuje od publike na US Openu.

Očekujem sjajnu energiju, sjajnu atmosferu, jer to je ono što sam doživljavao u Njujorku svih ovih godina. Prošle su dve godine otkako sam poslednji put igrao ovde. To je najveći stadion koji imamo u našem sportu; noćne sesije su najglasnije. Uzbuđen sam – zaključio je Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter