Izvor: Sportal.rs
24.08.2023 u 15:57
0

POČINJE ODBROJAVANJE: Poznato kada će Novak Đoković dobiti rivale na US Openu

Zna se da je žreb za poslednji Grend slem u sezoni u četvrtak, a sada smo dobili i tačno vreme kada će on biti održan za takmičenja u singl i dubl konkurenciji u Njujorku.

Saopšteno je da je žreb za US Open u četvrtak od 12 časova po njujorškom vremenu. 

To je od 18:00 po našem vremenu i tada će Novak Đoković, ali i ostali srpski teniseri dobiti rivale.

Žreb za dubl konkurenciju je zakazan za 27. avgust, takođe od 12 časova po njujorškom vremenu, tačnije od 18 časova po našem.

Novak Đoković biće drugi nosilac na žrebu, dok je Karlos Alkaras prvi nosilac.

ĐOKOVIĆ NIKAD NE IDE SAM: Evo ko je uvek sa Novakom! (VIDEO)

Đoković će tada saznati prvog rivala i put ka tituli u Njujorku. 

Vivek Ramasvami, jedan od kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država, govorio je o najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću i zapitao se kako mu je u jednom trenutku bio zabranjen ulazak u ovu državu.

Republikanac se na društvenoj mreži Tviter, tačnije X, zapitao kako je moguće da je Novaku Đokoviću bio zabranjen ulaz u ovu državu.

Novak Đoković je posle neverovatne borbe pobedio prvog tenisera sveta Karlosa Alkarasa u finalu Sinsinatija i ceo sve je fasciniran.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter