Izvor: 24sedam
31.08.2023 u 16:14
0

SRPSKI DUEL U NJUJORKU: Đoković i Đere na terenu sutra od 17 časova

Neće biti lako Đokoviću, naročito jer igra protiv dobrog prijatelja.

Prilično lako Novak Đoković je stigao do trećeg kola US opena, a tamo ga čeka Laslo Đere. Biće to tek drugi zvaničan okršaj srpskih igrača, a nema sumnje da nas očekuje interesantan duel.

I Novak očekuje zanimljiv meč, koji je na programu ponovo u odličnom terminu za srpske navijače, u petak od 17 sati.

„USUDI SE DA SANJAŠ“: Američki influenser posvetio pesmu Novaku – evo šta mu je Đoković odgovorio! (VIDEO)

– Mislim da igra najbolji tenis sada na betonu, u odličnoj je formi. Sjajno je za Srbiju da imaju tenisere u trećoj rundi. On je jedan od najvrednijih, zajedno radimo u teretani, tu smo u svlačionici. Stvarno je veliki radnik, brine o svom telu, a rezultati svakako dolazi igračima kao što je on, to su radnici i ratnici. Šljaka je svakako njegova omiljena podloga, ali napreduje i na betonu. Fizički je veoma spreman, moraću da se spremim – rekao je Novak, pa dodao:

– Imao je dosta nedaća sa porodicom i svime. Sjajan momak, bavi se samo svojim stvarima. Veoma je posvećen igri. Volim ga kao čoveka i igrača. Znamo se dobro jer dolazimo iz iste zemlje, igramo u Dejvis kupu. Imamo velike nade da možemo nešto da uradimo sa reprezentacijom. Želim mu sve najbolje, osim u narednom meču, očigledno! – kazao je Đoković uz osmeh.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter