Izvor: BSC HAPPY
31.08.2023 u 12:40
1

„USUDI SE DA SANJAŠ“: Američki influenser posvetio pesmu Novaku – evo šta mu je Đoković odgovorio! (VIDEO)

Poznati američki influenser, Džastis Rid, momak koji je postao poznat po svom oduševljenju Srbijom i Balkanom, ali i muzikom sa ovih prostora, sada nas je ponovo iznenadio.

Džastis je boravio u Srbiji, isprobao naše specijalitete, učio jezik, obilazio znamenitosti i sve to predstavljao američkoj publici. Seo je čak i za volan „Juga“ sa kojim je krstario Bosnom i Hercegovinom, a bio je i u Hrvatskoj i Severnoj Makedoniji.

Sada se Džastis vratio u svoju zemlju, ali motiv za povratak ponovo ima veze sa Srbijom.

„BIO SI U PRAVU NOVAČE“: Đoković dobio NEVEROVATNO moćnu poruku od ovog tenisera

Džastis je snimio pesmu koju je posvetio srpskom teniseru Novaku Đokoviću.

Kako je sam rekao, inspiracija za pesmu bile su mu Novakove reči posle jednog finala, kada je rekao „Dare to dream“, ili na srpskom „Usudi se da sanjaš“.

Džastis se nada da će dobiti priliku da se upozna sa Novakom i lično mu je otpeva.

Veoma je moguće da će se to i dogoditi jer je Novak na svom instagram profilu objavio da je video Džastisovu pesmu i da je spreman da se upoznaju i da mu je lično otpeva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justus Reid (@justus_reid)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„USUDI SE DA SANJAŠ“: Američki influenser posvetio pesmu Novaku – evo šta mu je Đoković odgovorio! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter