Izvor: agencije
19.05.2020 u 16:05
0

ZAŠTO SRBINE?! Novak želeo da igra za Monako

Bivši teniser iz Monaka Benžamen Balere prisetio se razgovora sa prvim reketom sveta oko mogućeg prelaska u reprezentaciju Monaka.

Francuski list „L’ Ekip“ preneo je izjavu Balerea u kojoj tvrdi da bi se Novak Đoković rado pridružio nacionalnoj selekciji Kneževine Monako, gde mu je prebivalište od 2007. godine.

PROČITAJTE I OVO

LAŽOVI! UHVAĆENI NA DELU! Ovako ministar i elita „vakcinišu“ svoju decu! (GALERIJA)

DR JANKOVIĆ O NOVOM SINDROMU „Kavasaki“ je redak, veza sa Covid-19 upitna

DOKTORE, GDE STE BILI CEO NAŠ ŽIVOT? Stručnjak nam pokazuje kako da LAKO umirimo uplakanu BEBU! (VIDEO)

PALA ODLUKA! Evo kada će biti otvorene granice!

NOVO ODLUKA KRIZNOG ŠTABA Od petka ulazk u Srbiju bez testa i samoizolacije

– Novak mi je lično rekao da bi se pridružio našem Dejvis kup timu. On voli Monako, želi da pomogne državi i ovde je dobrodošao – rekao je Balere.

Novak je čak finansijski pomogao renoviranju terena u Monaku. Naravno, prelazak je nemoguć jer  ITF ne dozvoljava prelazak tenisera iz jedne reprezentacije u drugu.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter