Izvor: alo.rs
18.05.2020 u 13:52
0

US OPEN IZDAO SAOPŠTENJE: Evo kada će se i gde igrati grend slem!

US open će se igrati ili u Njujorku, ili se uopšte neće igrati, saopštili su organizatori poslednjeg grend slema sezone (u ovom slučaju drugog zbog pomeranja Rolan Garosa i otkazivanja Vimbldona). Saopštenjem je jasno poručeno da se ne razmišlja o premeštanju turnira uprkos pandemiji koronavirusa. US Open bi ove godine trebalo da se održi od 31. avgusta do 13. septembra.

Organizatori su odredili taj datum, iako je sezona suspendovana, i za sada je izvesno da se neće igrati do kraja jula. Čelni ljudi poslednjeg grend slema u sezoni i dalje veruju da će okupiti tenisere ove godine. Izjavili su da je glavni cilj organizovati turnir na njegovoj lokaciji – Flešing Medouzu u Njujorku, iako je „Velika jabuka“ jedan od najpogođenijih gradova virusom Covid-19. Teniski centar u „Velikoj jabuci“ čak je korišćen i kao kovid bolnica u proteklom periodu, ali to ne menja stvari.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

LEKOVITE I MOĆNE Počela je sezona, a ovo voće je 10 puta bolje od aspirina!

PROGNOZA ZA NAREDNE DANE: Evo kakvo nas vreme očekuje!

DOKAZALA I NAUKA: 11 bapskih priča koje su APSOLUTNA ISTINA!

LEPA LUKIĆ PRVI PUT NAKON IZOLACIJE: Za 50 godina nisam ovo doživela (VIDEO)

OVO NIJE TEORIJA ZAVERE VEĆ NOVO ČOVEČANSTVO Pročitajte 24 tačke Agende Novog svetskog poretka (FOTO)

Mediji su zbog toga nagađali da bi US Open mogao da se preseli ove godine na terene Indijan Velsa u Kaliforniju, budući da tamo postoje sjajni uslovi, a i zaraženih gotovo da više nema u tom delu SAD. Ipak, čelnici US Opena ne razmišljaju na taj način.

– Cilj Teniske federacije SAD je da se US Open 2020. održi u Njujorku i to u roku koji je ranije određen. Jasno je da postoji mnogo spekulacija oko termina i mesta održavanja turnira, ali želeli bismo da naglasimo da dok razmatramo svaku mogućnost oko US Opena, potencijalno pomeranje na drugu lokaciju i pomeranje datuma održavanja trenutno nisu u prvom planu – jasno je poručio Kris Vidmajer, portparol Teniske federacije SAD.

Vidmajer je naveo da će definitivna odluka o US Openu ove sezone biti doneta sredinom ili najkasnije do kraja juna.

– Najvažnije u svim našim odlukama u vezi sa US openom biće zdravlje i bezbednost svih koji su na bilo koji način uključeni u organizaciju turnira – stoji u zaključku. 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter