Izvor: kurir
19.05.2020 u 22:13
0

SVE SUROVIJI NAPADI NA ĐOKOVIĆA: Izjava koja je potresla planetu

Bivši teniser Benžamin Baler, koji je inače rodom iz Monaka, otkrio je da mu je prvi reket sveta Novak Đoković jednom prilikom rekao da bi rado igrao za Dejvis kup reprezentaciju ove kneževine.

Bivši teniser Benžamin Baler, koji je inače rodom iz Monaka, otkrio je da mu je prvi reket sveta Novak Đoković jednom prilikom rekao da bi rado igrao za Dejvis kup reprezentaciju ove kneževine.

Monako je od 2007. godine prebivalište najboljeg tenisera sveta, a francuski mediji su preneli izjavu Balerea, koji nije ostavio preveliki pečat u igrackoj karijeri.

OVO MORATE ZNATI

PLJAČKE MIGRANATA! Ovako otimaju i upadaju u kuće meštana Šida!

POBUNA MIGRANATA! Za 24 sata spalili lovački dom i proizvodni pogon (VIDEO)

PUCA SVE U STUDIJU MILOMIRA MARIĆA! Toma Fila: Marija je vikala Slobi „TATA UBIJ SE, NE DAJ DA TE HAPSE“!

DELA SVE GOVORE Vladika krstio tužioca, a on ga poslao u pritvor! (GALERIJA)

– Novak mi je lično rekao da bi se pridružio našem Dejvis kup timu. On voli Monako, želi da pomogne ovoj državi i ovde je dobrodošao. Uvek je pomogao ovaj grad i učestvovao u raznim humanitarnim akcijama – rekao je Balere.

Međutim, pitanje je kako bi Nole uopšte i mogao da bude deo Dejvis kup tima Monaka, s obzirom na to da ITF ne dozvoljava nakanadnu promenu reprezentacija. Inače, poslednjih mesec i po srpski teniser boravi u Marbelji i zajedno sa bratom Markom se sprema za nastavak sezone.

Prem nekima informacijama, on planira da se iz Monaka preseli u ovaj mondenski španski grad.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter