Izvor: Blic.rs
03.11.2023 u 16:07
0

TRENER ZVEZDE PRED MEČ SA RADNIKOM: Bahar se uhvatio za statistiku i poručio „Rezultat će ovako doći

Trener Crvene zvezde Barak Bahar na konferenciji najavio meč Superlige Srbije protiv Radnika. Biće to njegov prvi izlazak pred novinare posle remija sa TSC-om na Marakani u sredu kada nije smogao snage da iznese utiske.

Izraelski stručnjak, koji se našao na meti kritika zbog slabih izdanja crveno-belih u poslednje vreme, pokušaće da objasni trenutno stanje i zašto mu ekipa ima šest bodova manje od Partizana.

Zato će predstojeći Baharov nastup u javnosti biti pod posebnom lupom.

Tok konferencije za medije možete da pratite uživo na Sportalu:

– Znam da ste bili razočarani što nisam bio pred novinarima u sredu. Imam razlog, navijači su došli u našu svlačionicu. hteli su da pričaju sa mnom i igračima. Bio je to iskren i važan razgovor, hteo sam da ih čujem i bila je to normalna konverzacija. Nikada nisam bežao od pitanja, posebno posle lošeg rezultata i zato sam došao ovde da ponudim odgovore pred vama.

– Razumem buku navijača i medija, očekivanja su uvek velika. Odlično smo počeli na pripremama i u sezoni, pa su se očekivanja dodatno uvećala. Možda nismo bili dovoljno skromni. Trebalo mi je vreme da shvatim ligu, izgubili smo dve utakmice i izgubili dve utakmice. Zvezda nikada ne gubi u šampionatu, iz toga smo mnogo naučili.

– Po mišljenju je bila velika razlika između kvaliteta i igre protiv Javora, IMT-a i TSC-a. Nisam naivan, rezultat je najbitniji u Srbiji. Bila je to potpuna dominacija, brojke govore u prilog tome – rekao je Bahar, nabrajajući statističke parametre u tim utakmicama oličene u udarcima, posedima i drugim bitnim stavkama.

– Pričali smo o tome da moja zemlja krvari, porodica mi je tamo i koliko to bola prouzrokuje. Ne govorim ovo da žalim, već što ljudi pričaju da moja glava nije ovde, što nije tačno. Prisutan sam stopostotno u Zvezdi, isto kao i moji saradnici. Moram da donesem uspeh ovom klubu, danonoćno radimo i uvereni smo da će doći rezultat ako ovako nastavimo.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter